Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, a revenit acasă din Franța, împreună cu „iubita” lui, Stephania

Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, a revenit acasă din Franța, împreună cu „iubita” lui, Stephania
Foto: Instagram/loveyoustepan

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, fugit în urmă cu câteva luni din calea bombelor, a revenit din Franța în Ucraina, alături de „iubită”.

Motanul a trăit în Franța timp de mai multe luni alături de proprietarul său, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

Bloggerul pufos s-a întors în Ucraina

„Bloggerul cu patru picioare” spune că a reușit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizații de protecție a animalelor, precum și grădinile zoologice din Nikolaev și Harkov.

„Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea și sprijinul vostru. Prin urmare, anunțăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”, arată o postare făcută de tăpâna lui Stepan, Anna. În imagine, pisica pozează pe fundalul Primăriei din Lviv.

Comentariile care însoțesc această postare au fost legate inclusiv de „iubita” lui, Stephania, care apare în una dintre imagini.

„Nu vă faceți griji, Stephania este cu noi!”, e semnată poza.

Motanul are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter și Instagram

Cel mai popular motan din Ucraina, cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter și Instagram, a fost nevoi, împreună cu stăpâna sa Anna, să fugă din calea războiului. tepan a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes.

În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre gențile sale, înfățișându-l pe motanul Stepan.

Din luna martie, Stepan și familia lui s-au aflat în siguranţă pe Coasta de Azur, după ce în urma bombardamentelor din Hrkov au evadat în Polonia, iar ulterior au fost ajutați de World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat să găsească o casă în Franța.

Urmăriți B1TV.ro și pe