Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)

Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

O femeie a încercat să arunce două persoane în fața metroului, la stația Lujerului, miercuri dimineața. Femeia a fost prinsă de polițiști și dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din București.

Femeia în cauză este acuzată în prezent că ar fi încercat să împingă două persoane, în fața metroului, la Stația Lujerului. Din fericire, nu s-a produs o tragedie pentru că trenul ajunsese deja în stație la momentul în care femeie i-a agresat pe cei doi călători.

O femeie a încercat să împingă două persoane în fața metroului, la Stația Lujerului

Femeia este acuzată că ar fi agresat și ar fi încercat să împingă două persoane în fața trenului, la Stația de metrou Lujerului. Un martor a reușit să o fotografieze pe aceasta, iar astfel polițiștii au identificat-o și au preluat-o, ducând-o la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia pentru investigații.

Scenela0 șocante au fost fotografiate de un călător, iar acesta a le-a transmis în mediul virtual. Astfel, polițiștii au reușit să o prindă pe femeia care a încercat să împingă un bărbat și o femeie în fața metroului.

Din fericire, metroul deja oprise în stație, iar astfel tragedia a fost evitată, cele două persoane scăpând nevătămate.

Femeia a fost prinsă de polițiști

Femeia a fost prinsă de polițiști și dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia, existând suspiciuni cu privire la o serie de afecțiuni psihice. Femeia a fost internată acolo, iar ulterior se vor face toate investigațiile. În același timp ea a fost și reținută.

În urma investigațiilor ce se vor realiza la spital, se va stabili dacă se propune arestarea preventivă a femeii.

Incidentul de miercuri, de la stația Lujerului, amintește de momentul șocant din urmă cu 4 ani, când o altă femeie, descoperită cu afecțiuni psihice a aruncat o tânără în fața trenului, la stația de metrou Nicolae Grigorescu. Ea și-a pierdut atunci viața, iar agresoarea a fost condamnată la închisoare pe viață, în prezent fiind internată din cauza unor afecțiuni psihice foarte grave.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acesta nu ar fi fost primul incident de acest fel de la Lujerului

În urmă cu câteva zile, un bărbat a atras atenția, pe rețelele sociale, cu privire la o femei care l-a agresat pe peronul stației Lujerului și care ar fi încercat să-l împingă în fața trenului.

Astăzi când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă (eu inițial nu am realizat asta pentru că vorbea non-stop cu mine, eu având căștile în urechi, nu mi-am dat seama. Am realizat ce voia să facă atunci când am văzut-o încercând să o împingă pe o fata cu ajutorul crucii pe care o ținea în mână). Am urcat in metrou, i-am făcut o poză.

Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână”, a transmis cineva, pe pagina MetroCrush.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina