TRECERI DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ, în Dâmbovița! „Ar fi utile mai degrabă beţivilor” (VIDEO)

TRECERI DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ, în Dâmbovița! Ar fi utile mai degrabă beţivilor (VIDEO)

Situaţie hilară într-un sat din Damboviţa. După ce au fost asfaltate mai multe uliţe, acestea au fost împânzite, peste noapte, cu treceri de pietoni inutile. Marcajele încep dintr-un şanţ şi se termină în alt şanţ. Oamenii sunt amuzaţi de isprava celor care au desenat zebrele si spun că acestea ar fi utile mai degrabă beţivilor satului care oricum traverseaza haotic.

Dorel de Dâmboviţa nu s-a oprit la una sau două astfel de treceri care pornesc de niciunde şi duc nicăieri. A împânzit tot satul Crovu din comuna Odobeşti cu astfel de marcaje inutile.

Oamenii au încercat să descifreze logica amplasării acestora, însă au rămas fără niciun răspuns. În localitate era nevoie e de asfalt, însă trecerile mai mult îi încurcă pe săteni.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acum localnicii se gândesc dacă vor primi amezi de la poliţie în cazul în care vor fi prinşi că nu traversează prin locurile marcate.

Lucrarea a fost făcută cu bani din fonduri europene şi mai sunt multe lucruri de pus la punct cum ar fi curăţarea şanţurilor şi construcţia podeţelor. Însă, după cum se vede, etapa trasării trecerilor de pietoni părea o prioritate în cadrul acestui proiect.