Un șofer fără permis de conducere din Constanța a lovit un mopedist care circula regulamentar: Bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea

Un șofer fără permis de conducere din Constanța a lovit un mopedist care circula regulamentar: Bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea

Un șofer teribilist din Constanța care nu avea permis de conducere a lovit un mopedist care circula regulamentar, după care a fugit de la locul accidentului. Acum, tânărul imprudent riscă pedeapsa cu închisoarea.

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă în satul constănţean Culmea, unde un şofer care nu s-a asigurat când a plecat din parcare a izbit un mopedist.

Şoferul maşinii nu a oprit şi a continuat drumul spre casă, însă după 20 de minute, acesta s-a întors la locul accidentului.

 Trecătorii au fost cei care i-au sărit în ajutor bărbatului şi au sunat la 112.

”M-am speriat. M-am dus acasă şi m-am întors înapoi, am vorbit cu el să vedem ce facem”, a afirmat Ionuţ Ivana, şoferul maşinii, citat de Digi 24.

Tânărul a luat victima în maşină şi a dus-o la ea acasă, după care a chemat ambulanţa pentru că bărbatul avea dureri mari la cap.

Bărbatul accidentat a povestit de pe targa din spital cum şoferul imprudent a încercat să ascundă accidentul, oferindu-i bani.

”Este clar că intenţia conducătorului auto a fost să nu alerteze organele de poliţie. Se vor efectua cercetări sub aspectul săvărşiri infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea fără permis de conducere, pedeapsa cea mai gravă fiind de 2-7 ani pentru infracţiunea de părăsire a locului accidentului”, a declarat George Munteanu, şeful serviciului accidente al Poliţiei Rutiere Constanţa.

Şoferul nu a fost reţinut, dar va fi chemat în faţa judecătorilor constănţeni în zilele următoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe