Untold 2021: Prețuri faraonice la cazările din Cluj-Napoca

Untold 2021: Prețuri faraonice la cazările din Cluj-Napoca
FOTO: Pixabay.com

Capitala prețurilor explozive în imobiliare, Cluj-Napoca, nu se dezice de acest renume. După ce organizatorii Untold au anunțat desfășurarea festivalului în acest an, prețurile la cazările din oraș au crescut enorm. În unele cazuri, chiar de zece ori.

Prețurile la cazările din Cluj-Napoca au crescut brusc atât la hoteluri, vile, corturi, cât la și apartamentele, respectiv garsonierele din blocuri, în regim hotelier.

Tarife imense pentru cazare, la Cluj-Napoca, în timpul Untold

Sute de mii de oameni sunt așteptați la Cluj-Napoca, pentru a petrece. Deși evenimentul trebuia să se desfășoare în vară, acesta a fost reprogramat pentru perioada 9-12 septembrie.

Pentru perioada menționată, camerele din hoteluri aproape că s-au epuizat deja. Tarife astronomice au fost deja anunțate: la vile există prețuri de peste 30.000 de lei, pentru intervalul menționat, iar la apartamente, tot pentru patru zile, tarife de peste 20.000 de lei, informează Digi24.

Pentru că cererea este mare, proprietarii de case au început să-și amenajeze campinguri în curte.

Untold va fi liber doar pentru persoanele vaccinate. Organizatorii au voie să primească într-o zi maximum 100.000 de oameni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”