Unul din cei doi răniți de la Mina Petrila a decedat la Spitalul de Arși

Unul din cei doi răniți de la Mina Petrila a decedat la Spitalul de Arși
Foto: gazetanord-vest.ro

Unul din cei doi răniți în accidentul de luni de la Mina Petrila, Dănuț Codreanu, a decedat în noaptea de joi spre vineri la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București. Acesta avea arsuri pe 60 la sută din suprafața corpului.

Celălalt pacient, Cătălin Șerban, aflat la același spital, are arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului și se află încă în stare critică, a spus medicul Călin Ciontu, potrivit Mediafax.

Dănuț Codreanu, în vârstă de 43 de ani, era șef de brigadă la Mina Petrila, iar Cătălin Șerban, de 40 de ani, adjunct șef de sector.

Doi angajaţi de la Mina Petrila au ajuns la spital luni după ce au fost opăriți în timp ce făceau lucrări de sondare în subteran. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, cei doi bărbați au fost opăriţi cu apă fierbinte provenită din găurile de sondă pe care le făceau.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)