Victor Ponta: Să le mulțumim, de Ziua Mondială a Educației, tuturor cadrelor didactice și angajaților din sistemul de ‪‎învățământ‬. Guvernul își va respecta toate promisiunile asumate prin acordul cu sindicatele

Victor Ponta: Să le mulțumim, de Ziua Mondială a Educației, tuturor cadrelor didactice și angajaților din sistemul de ‪‎învățământ‬. Guvernul își va respecta toate promisiunile asumate prin acordul cu sindicatele
Foto: gov.ro

Premierul Victor Pota a mulțumit cu ocazia Zilei Mondiale a Educației tuturor cadrelor didactice și angajaților din invățământ pentru munca pe care o depun.

„Să le mulțumim, de Ziua Mondială a Educației, tuturor cadrelor didactice și angajaților din sistemul de ‪#‎învățământ‬ pentru munca pe care o depun pe tot parcursul anului școlar!”, a scris șeful Guvernului pe Facebook.

Acesta a subliniat că Guvernul își va respecta pomisiunile legate de sistemul educațional, urmând ca legea salarizării din domeniul bugetar să aducă creșteri salariale pentru angajații din acest domeniu.

„Guvernul își va respecta toate promisiunile asumate prin acordul cu sindicatele și vom avea grijă ca noua lege a salarizării în domeniul bugetar să continue creșterea de salarii în 2015 și anii ce urmează. ‎Educația‬ este o prioritate pentru ‪România‬, alături de Sănătate, și vom face tot ce ne stă în putere altfel încât cele două domenii să se dezvolte simultan! O zi frumoasă tuturor!”, a mai scris acesta pe pagina de socializare.

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)