20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Harry şi William au transformat The Sunken Garden în "Grădina Albă", în amintirea mamei lor (VIDEO)

20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Harry şi William au transformat The Sunken Garden în "Grădina Albă", în amintirea mamei lor (VIDEO)

Comemorare la Palatul Kensington. În ajunul aniversării a 20 de ani de la trecerea în nefiinţă a prinţesei Diana, prinţii William şi Harry şi ducesa de Cambridge au vizitat grădina Palatului Kensington drept omagiu pentru cea care a fost una dintre cele mai iubite figuri ale Casei Regale. Sute de oameni li s-au alăturat şi au depus flori la porţilele palatului.

Prinţesa Diana a murit la doar 36 de ani într-un accident de maşină la Paris în noaptea de 31 august.

20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Harry şi William au transformat The Sunken Garden, în "Grădina Albă", în amintirea mamei lor

#DIRECT_ONE_tdxk6w#

Timp de ceva mai bine de o oră, cei doi fii ai prinţesei şi ducesa de Cambridge s-au întâlnit, în cadrul feeric oferit de grădina Palatului Kensington, cu reprezentații asociațiilor caritabile pe care Prințesa Diana le-a sprijinit în timpul vieții ei.

La evenimentul menit să comemoreze 20 de ani de la moartea mamei lor, Willliam şi Harry au depus flori şi au fost încurajaţi de sute de persoane venite să aducă un omagiu prinţesei.

Înainte acestei aniversări, Harry şi William au vorbit în cadrul unui documentar despre momentele dificile prin care au avut de trecut în perioadă de imediat după producerea tragediei şi la ceremonia de înmormântare.

În 1997, prințesa Diana a început o relație cu fiul unui miliardar egiptean, Dodi Al-Fayed. La 30 august aceștia au zburat la Paris și au cinat la hotelul Ritz. Dupa miezul nopții, încercând sa scape de paparazzi, șoferul acestora a intrat cu aproape 180 de kilometri la ora în al 13-lea pilon de susținere al tunelului din Place de la Concorde.

Dodi și Henri Paul au murit pe loc. Diana și bodyguard-ul erau înca în viața la sosirea ambulanței, dar la ora 4 a fost declarat oficial decesul în urma unei hemoragii interne grave.

O lume întreaga a ramas șocata la aflarea veștii ca prințesa Diana a murit. Peste 1 milion de buchete de flori au fost duse atunci la poarta palatului unde locuise Lady Diana. Funeraliile au avut loc la 6 septembrie, iar ca un ultim omagiu adus prințesei inimilor, cântarețul Elton John a compus melodia "Candle in the Wind".

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe