A doua infirmieră din SUA vindecată de Ebola, externată

A doua infirmieră din SUA vindecată de Ebola, externată
Foto: cnn.com

Cea de-a doua infirmieră americană infectată cu Ebola, după ce a îngrijit un liberian într-un spital din Dallas, s-a vindecat și urmează să fie externată marți după-amiază din centrul medical unde a fost tratată, au anunțat responsabili ai acestei instituții, potrivit CNN.

Amber Vinson a fost declarată vindecată la 24 octombrie. Ea a fost internată la spitalul Emory, în apropiere de Atlanta (Georgia, sud-est), din 15 octombrie.

Nina Pham, cealaltă infirmieră infectată de pacientul liberian, Thomas Eric Duncan, decedat de Ebola la 8 octombrie, a fost de asemenea declarată vindecată la 24 octombrie și a ieșit în aceeași zi din clinica Institutului american de sănătate (NIH) unde a fost internată la 16 octombrie.

Tags:
Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple