A încercat să-şi vândă fetiţa pe eBay! Şi a găsit cumpărător!

A încercat să-şi vândă fetiţa pe eBay! Şi a găsit cumpărător!
O tânără de 20 de ani din Michigan (SUA) este investigată de autorităţi, pentru că a postat un anunţ de eBay, în care îşi vindea propria fetiţă de 2 ani, relatează site-ul 41nbc.com. Femeie încă nu...

O tânără de 20 de ani din Michigan (SUA) este investigată de autorităţi, pentru că a postat un anunţ de eBay, în care îşi vindea propria fetiţă de 2 ani, relatează site-ul 41nbc.com.

Femeie încă nu a primit încă nicio acuzaţie, dar ar putea da socoteală instanţei în curând, potrivit poliţiştilor.

După ce mama fetiţei a postat anunţul, a primit imediat şi oferta unui cumpărător care oferea 1.000 de dolari pentru copil. Vânzătoarea i-a răspuns şi a cerut detaliile tranzacţiei. Beneficiarul ineditei oferte a crezut iniţial că este o glumă, dar văzând că lucrurile chiar devin serioase, a anunţat poliţia. 

Mama fetiţei a negat faptul că ar fi vrut să îşi vândă fetiţa, motivând că totul a fost doar o glumă şi că a vrut să vadă ce se întâmplă dacă refuză un preţ mai mic decât cel cerut. 

În ciuda justificărilor ei, poliţiştii sunt de părere că femeia a avut intenţia să facă bani într-un mod bizar şi au deschis o anchetă în acest caz.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan