ȘOC! A MURIT IRINA! A fost găsită DECEDATĂ în CADĂ! (FOTO)

ȘOC! A MURIT IRINA! A fost găsită DECEDATĂ în CADĂ! (FOTO)

O cunoscută sportivă din Rusia, Irina Rybnikova, s-a stins din viață la vârsta de 15 ani.

Aceasta a fost găsită de părinți, în cadă.

REPEDE CLICK AICI: POZE NECENZURATE CU ANTONIA! AI GRIJĂ MARE CÂND TE UIȚI, SUNT CONTAGIOASE!

Se pare că adolescenta a scăpat telefonul, care era la încărcat, în cadă, ea murind electrocutată.

Irina era campioană la lupte.

REPEDE CLICK AICI: AICI E LOCUL DIN BUCUREȘTI UNDE POȚI VEDEA DISEARĂ O FANTOMĂ LIVE! VEZI GALERIA FOTO PÂNĂ LA CAPĂT ȘI O SĂ ÎNȚELEGI!

Ultima oră
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”
11:50 - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor: Cine va mai face rabat de la normele de siguranță în transportul feroviar va suporta consecințele (VIDEO)
11:33 - Ministrul Eduard Novak se pregătește de Jocurile Paralimpice. Când revine pe pistă
11:20 - Bătaie între maimuțe, pe o șosea din Thailanda. Animalele nu mai primesc mâncare din cauza restricțiilor (VIDEO)
11:19 - Tratament experimental împotriva COVID-19. Comisia Europeană a semnat un contract privind achiziția de sotrovimab
10:54 - Vreme extremă în România: ANM a emis un cod portocaliu de caniculă în 8 județe și în Capitală. 25 de județe, vizate de un cod galben