Abigail Disney, moștenitoarea imperiului Disney: „Măriţi-mi impozitele acum!”

Abigail Disney, moștenitoarea imperiului Disney: „Măriţi-mi impozitele acum!”
Foto simbol: Hepta - ImagineChina / Xie zhengyi

Nepoata lui Roy Disney, unul dintre fondatorii companiei Walt Disney, consideră că bogații lumii ar trebui să plătească impozite mai mari. Știm de mult că în lume există inegalitate, iar acum cu pandemia de coronavirus nimeni nu mai poate ignora acest lucru, a spus miliardara Abigail Disney. Până acum, ea a donat 72 de milioane de dolari în scopuri caritabile.

Moștenitoarea imperiului Disney insistă că bogații trebuie să plătească impozite mai mari

Abigail Disney a spus că e „mult prea bogată” și că de curând și-a dat seama că banii nu o fac fericită. Prin urmare, ea a început să doneze sume consistente. În total, 72 de milioane de dolari a oferit mai ales pentru ONG-urile care ajută victimele violenței domestice, femeile aflate în închisoare sau care sunt infectate cu HIV.

„Știm de mult că în lume există inegalitate, dar pandemia ne-a arătat-o ​​tuturor și nimeni nu mai poate ignora asta acum. De când a izbucnit pandemia, cei mai săraci au fost obligați să continue să muncească, riscându-și viața, în timp ce bogații au rămas acasă. Iar cei care lucrează în domenii esențiale și salvează vieți, plătesc, proporțional, impozite mai mari decât bogații care stau în siguranță acasă”, a declarat Abigail Disney, potrivit The Guardian.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)