Accident feroviar cumplit. Un angajat CFR a fost lovit de tren în timp ce lucra într-un tunel

Accident feroviar cumplit. Un angajat CFR a fost lovit de tren în timp ce lucra într-un tunel
Sursa Foto: Captura video/ Stiri pe surse

Accident feroviarcumplit, joi, pe ruta Oradea-Cluj Napoca,în tunelul dintre haltele Jebuc și Stana. Un bărbat, în vârstă de 52 de ani,angajat la CFR infrastructură a fost lovit de tren chiar în timp ce efectua lucrări de verificare la căile ferate dintunel.

Potrivit stirileprotv.ro, victimaera angajat de peste 20 de ani la compania feroviară, iar în momentul tragediei se afla în tunelul îngust. Din păcate,ar fi auzit trenul prea târziu şi nu a mai apucat să iasă, fiind lovit din plin. Mecanicul locomotivei a sunat imediat la 112, însă până la sosirea ajutoarelor, bărbatul decedase deja.

Anchetatorii urmează să stabileascăcauzele accidentului, însă primele cercetări a reieșit căbărbatul a suferit răni incompatibile cu viața, înzona toracelui.

Ultima oră
16:25 - Un tânăr de 26 de ani a fost mușcat de un șobolan în centrul Bucureștiului. În ce stare se află acum
16:15 - Raed Arafat, despre controlul persoanelor nevaccinate în restaurante sau cluburi: E responsabilitatea organizatorilor, în primul rând
16:14 - Florin Cîțu, despre propunerea HoReCa: Sunt de acord cu a avea o transparentizare a bacșișului, dar cu impozitarea am rezerve de fiecare dată. Când introducem taxe, efectele sunt directe și indirecte (VIDEO)
16:12 - Florin Cîțu: Avem un an record de investiții / Unele proiecte au execuție zero și e inadmisibil. Le-am spus miniștrilor să revadă ce s-a întâmplat (VIDEO)
15:49 - Florin Cîțu, despre țintele de vaccinare ratate: Tot ce a ținut de Guvern am făcut. Aș vrea să văd mai mult din partea societății civile și a sectorului privat, mai multă responsabilitate, că de criticat e ușor să criticăm (VIDEO)
15:47 - Premierul Florin Cîțu se gândește la noi stimulente pentru persoanele care vor să se vaccineze anti-COVID-19
15:31 - Premierul Florin Cîțu a aprobat noile relaxări, care vor intra în vigoare de la 1 august
15:26 - Florin Cîțu: Am semnat decizia de înființare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului „România Educată” / Cine participă la discuții (VIDEO)
15:23 - Cum va poate ajuta fima de servicii funerare sector 5 cu transportul la cimitir?
15:09 - Ana Birchall o acuză pe Clotilde Armand: Susține că a câștigat un proces, dar de fapt l-a pierdut și chiar documentul citat de ea demonstrează acest lucru