ACCIDENT devastator! Un automobil TESLA a EXPLODAT, după ce s-a ciocnit cu un camion! Imagini greu de privit (VIDEO)

ACCIDENT devastator! Un automobil TESLA a EXPLODAT, după ce s-a ciocnit cu un camion! Imagini greu de privit (VIDEO)

Un accident grav s-a produs la Moscova, după ce un automobil Tesla Model 3 s-a ciocnit cu un camion de tractare parcat pe o autostradă.

În urma impactului, autoturismul electric s-a transformat într-o uriașă torță. Șoferul, Alexei Tretiakov, a scăpat ca prin minune în urma accidentului. El a explicat că circula cu o viteză de circa 100 de kilometri pe oră, în limita legală, când automobilul său s-a ciocnit pe partea stângă cu un vehicul de tractare aflat în staționare, pe care nu l-a observat, scrie news.ro.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Accidentul are loc în contextul în caredocumentele arată că autoritatea pentru siguranța auto dn Statele Unite a emis începând de anul trecut cel puțin cinci citații prin care a cerut informații legate de coliziunile în care au fost implicate vehiculele produse de Tesla.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Tretiakov, expert în piețe financiare și director al companiei de investiții Arikapital, a spus că și-a rupt piciorul în accident, iar cei doi copii ai săi au suferit numai julituri. Toți au reușit să iasă din vehicul. Reprezentanții Tesla nu au fost disponibili pentru comentarii.

Imaginile cu incidentul, difuzate deteleviziunea de stat Rossiya 24, au arătat automobilul aflat la marginea drumului, cuprins dă flăcări și un fum gros. Două mici explozii au avut loc la un interval de câteva secunde una de alta, iar după incendiu nu a mai rămas decât caroseria.

Tags: