Șoc: Un CUNOSCUT ACTOR a fost ÎNJUNGHIAT pe stradă de un necunoscut. În ce stare se află acum artistul (FOTO)

Șoc: Un CUNOSCUT ACTOR a fost ÎNJUNGHIAT pe stradă de un necunoscut. În ce stare se află acum artistul (FOTO)

Actorul american Corey Feldman a fost înjunghiat de un necunoscut, chiar în propria mașină. Artisul a ajuns de urgenţă la spital.

Ciudat este că în momentul în care agresorul a deschis uşa maşinii pentru a-l înjunghia pe artist, gărzile sale erau în maşină.

Incidentul a avut loc pe o stradă din California, Statele Unite ale Americii.

Trei bărbaţi s-au apropiat de maşina în care Corey Feldman se afla, iar unul dintrei ei l-a înjunghiat.

Actorul a postat pe reţelele sociale o fotografie cu el pe patul de spital, însă, din fericire, starea sa este una bună.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat