Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală de către procurorii din Marea Britanie

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală de către procurorii din Marea Britanie
Kevin Spacey @ Facebook

Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie a anunţat, joi, că a autorizat acuzaţii penale pe numele actorului Kevin Spacey pentru patru cazuri de agresiune sexuală, conform The Guardian.

Actorul Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresiuni sexuale

Actorul Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare pentru patru cazuri de agresiune sexuală. În ceea ce privește victimele, este vorba despre trei bărbați.

Conform procuraturii din Marea Britanie el a fost pus sub acuzare și într-un alt caz în care „a fost responsabil de implicarea unei persoane într-un act sexual penetrativ, fără acordul acesteia”, conform Reuters.

În anul 2017, Teatrul londonez Old Vic a anunțat că a primit 20 de acuzații pe numele lui Spacey, de la 20 de bărbați care au intrat în contact cu el la teatru.
În anul 2020, Actorul american Kevin Spacey se afla din nou în centrul atenției din cauza unor acuzații de agresiune sexuală. Actorul a fost dat în judecată pe motiv că în anii `80 ar fi agresat sexual doi adolescenți de 14 ani. Unul dintre reclamanți l-a mai dat în judecată pe Spacey în 2017, tot pentru agresiune sexuală.

Cum a fost sancționat Kevin Spacey în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală

Reamintim că, după scandalul izbucnit la Hollywood, care pornit în urma acuzațiilor de abuz sexual împotriva lui Kevin Spacey, actorul a fost sancționat. Nu va mai apărea în drama regizată de Ridley Scott, „All Money in the World”, fiind înlocuit de Christopher Plummer.

De asemenea, actorul laureat cu două Oscaruri a pierdut mai multe contracte după ce acuzațiile au apărut în spațiul public.

În noiembrie 2021, actorul a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs serialul ”House of Cards”, în care a interpretat rolul principal până la concedierea sa. Spacey,  a negat mereu acuzațiile, conform Digi24.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe