Acuzații grave la adresa Uniunii Europene. Fostul primar al Londrei compară UE cu Hitler (VIDEO)

Acuzații grave la adresa Uniunii Europene. Fostul primar al Londrei compară UE cu Hitler (VIDEO)
Foto: express.co.uk

Fostul primar conservator al Londrei, Boris Johnson, a lansat acuzaţii grave la adresa Uniunii Europene.

Liderul taberei pro-Brexit a declarat, într-un interviu, că Uniunea se comportă ca Adolf Hitler şi încearcă să creeze un superstat, informează B1TV.

Boris Johnson este de părere că asistăm la încercări repetate de a uni continentul sub un guvern unic, pentru a imita Imperiul Roman.

"Napoleon, Hitler, mai multe persoane au încercat să facă acest lucru și s-a terminat în mod tragic. Uniunea Europeană este o altă tentativă, cu metode diferite", a afirmat fostul primar conservator al Londrei.

Boris Johnson susţine că nu există o fidelitate reală față de ideea de Europă, iar acest lucru este cauza unui imens vid democratic.

Johnson este tranşant şi spune că Marea Britanie poate prospera mai mult ca niciodată dacă va părăsi Uniunea Europeană.

Cu câteva săptămâni înainte de referendumul de la 23 iunie, partizanii Brexitului și cei ai păstrării Marii Britanii în Uniunea Europeană se află la egalitate, cu câte 50 de procente fiecare, potrivit siteului institutului What UK thinks, după media ultimelor șase sondaje.

Fostul primar conservator al Londrei, Boris Johnson, a lansat acuzaţii grave la adresa Uniunii Europene. Ce a declarații a făcut acesta

#DIRECT_ONE_ur1hmg#