Acuzații incriminatorii pentru cardiologul lui Michael Jackson: Medicul nu a putut da detalii vitale despre artist

Acuzații incriminatorii pentru cardiologul lui Michael Jackson: Medicul nu a putut da detalii vitale despre artist
Cardiologul care l-a preluat pe Michael Jackson în spitalul din Los Angeles, unde a murit acesta, a depus o mărturie incriminantă pentru medicul personal al Regelui Popului. Acesta nu a putut sau nu a vrut să ofere...

Cardiologul care l-a preluat pe Michael Jackson în spitalul din Los Angeles, unde a murit acesta, a depus o mărturie incriminantă pentru medicul personal al Regelui Popului. Acesta nu a putut sau nu a vrut să ofere informaţii vitale, cum ar fi cât timp s-a scurs între găsirea lui Michael inconştient şi chemarea serviciilor medicale de urgenţă, potrivit exposay.com.

Procesul medicului lui Michael Jackson este urmărit cu interes de admiratorii din întreaga lume ai cântăreţului, iar fiecare zi aduce noi informaţii despre tragicul sfârşit al vedetei.

În procesul intentat medicului personal al lui Michael Jackson, acuzat de omucidere involuntară, a venit rândul doctorilor care l-au preluat pe Regele Popului la spitalul din Los Angeles să depună mărturie. Relatările specialiştilor întăresc ideea că medicul lui Michael, Conrad Murray, fie a fost total depăşit de situaţie, fie are ceva de ascuns.

„L-am întrebat cât timp a trecut între momentul în care pacientul a fost găsit inconştient şi apelul la serviciile medicale de urgenţă, iar el nu şi-a putut aminti nici acest lucru şi mi-a spus că nu avea noţiunea timpului, că nu avea ceas”, a declarat cardiologul Thao Nguyen.

Pe de altă parte, un alt medic de la spitalul din Los Angeles a declarat că, dacă ora la care Murray susţine că i-a administrat lui Michael calmantul despre care se crede că l-a ucis este cea corectă, atunci acesta ar fi trebuit să nu se mai găsească în sângele pacientului.

Murray susţine că nu este vinovat, dar medicii care au încercat să îl resusciteze pe Michael îi pun însă la îndoială capacitatea profesională.

„Nu este un caz în care s-a făcut prea puţin, prea târziu, ci pare să fie un caz în care s-a intervenit prea târziu”, a mai spus Nguyem

Lista martorilor solicitaţi de procuratură şi de avocaţii lui Conrad Murray include numeroşi specialişti, astfel încât procesul se anunţă îndelungat.

Urmăriți B1TV.ro și pe