Afganistan: Trei militari ai NATO au fost uciși de un bărbat în uniformă afgană

Afganistan: Trei militari ai NATO au fost uciși de un bărbat în uniformă afgană
Un bărbat ce purta uniforma forțelor afgane a ucis, sâmbătă, trei militari ai NATO, în estul Afganistanului, a anunțat Forța internațională a NATO din această țară (ISAF), citată de AFP. "Trei soldaţi...

Un bărbat ce purta uniforma forțelor afgane a ucis, sâmbătă, trei militari ai NATO, în estul Afganistanului, a anunțat Forța internațională a NATO din această țară (ISAF), citată de AFP.

Trei soldaţi ai ISAF au fost ucişi de un bărbat care purta uniforma forţelor de securitate afgane şi care a tras asupra lor„, potrivit coaliţiei interaţioanle.

Uciderea soldaţilor nu a fost încă revendicată, dar astfel de atacuri se numără printre metodele folosite de insurgenţii talibani pentru a înşela vigilenţa militarilor NATO şi pentru a se apropia de ţintele lor.

Aceşti „inamici din interior” pot fi soldaţi afgani care întorc armele împotriva occidentalilor din furie sau simpatie faţă de rebeli.

Ultima oră
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)