Alegeri locale Brașov 2020. Allen Coliban a câștigat Primăria Brașov și l-a învis pe contracandidatul George Scripcaru

Alegeri locale Brașov 2020. Allen Coliban a câștigat Primăria Brașov și l-a învis pe contracandidatul George Scripcaru
FOTO: Facebook: Allen Coliban

Allen Coliban, candidatul USR PLUS la Primăria Brașov se situează pe primul lor în lupta cu George Scripcaru, candidatul PNL. Coliban a obținut 41,16% din voturile exprimate în 82,4 % secții de votare, fiind la o diferență de 4,86 puncte de procentuale, față de principalul contracandidat, George Scripcaru.

Noile rezultate vin după numărărtoarea paralelă realizată de USR PLUS la Brașov, informează Agerpres. Aici, USR PLUS a centralizat voturile din 150 de secții de votare din totalul de 182.

Astfel, potrivit sursei citate mai sus, candidatul USR PLUS, Allen Coliban a obținut 28.669 de voturi, iar contracandidatul său din partea PNL, George Scripcaru, 25.280 de voturi. George Scripcaru a fost primarul municipiului din 2004, iar anul acesta a candidat pentru al cincilea mandat.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări