Alertă într-un tren pe ruta Amsterdam-Paris: Gara din Rotterdam a fost parțial evacuată

Alertă într-un tren pe ruta Amsterdam-Paris: Gara din Rotterdam a fost parțial evacuată

Gara din Rotterdam a fost parțial evacuată, după o alertă dintr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Paris, scire Digi 24.

Un bărbat, suspect de terorism, a sărit în tren în ultima clipă, în gara din Rotterdam, și a mers direct la baie și s-a blocat în interior.

Pasagerii au observat ceva ciudat și au anunțat mecanicii. Forțele de ordine au venit imediat la fața locului.

Polițiștii au intervenit și l-au scos din baie pe suspect, imobilizându-l.

Potrivit martorilor, acesta acea la el o armă. Toți pasagerii trenului au fost evacuați și sunt teferi.

Tags:
Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)