Ambasada Germaniei: Guvernul Federal observă cu atenție recentele evoluții din politica internă a României

Ambasada Germaniei: Guvernul Federal observă cu atenție recentele evoluții din politica internă a României
Reprezentanții Ambasadei Germaniei la București au declarat că Guvernul Federal observă cu atenție evoluțiile recente din politica internă a României. De asemenea, aceștia au spus că Europa este o comunitate...

Reprezentanții Ambasadei Germaniei la București au declarat că Guvernul Federal observă cu atenție evoluțiile recente din politica internă a României. De asemenea, aceștia au spus că Europa este o comunitate de valori care trebuie să functioneze în litera legii, dar și în spirit democratic, relatează HotNews.

„Guvernul Federal observă cu atenție recentele evoluții din politica internă a României. Avem convingerea că partidele și instituțiilr politice din România vor acționa, bazându-se pe principii democratice și ale statului de drept, chiar și în contextul acestei situații tumultoase. Acest fapt vizează, îndeosebi, și respectarea independenței Curții Constituționale a României. Europa este o comunitate de valori care trebuie să funcționeze în litera legii, dar și în spirit democratic. Guvernul Federal nu ia poziție referitor la afirmațiile unor europarlamentari germani, independenți,” se arată în textul comnuicatului emis de Ambasada Germaniei la București.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”