Americanii vor „ADEVĂRUL” de la Trump! Mii de oameni au ieșit în STRADĂ din cauza RETRAGERII SUA din acordul de la Paris

Americanii vor „ADEVĂRUL” de la Trump! Mii de oameni au ieșit în STRADĂ din cauza RETRAGERII SUA din acordul de la Paris
Foto: NBC News

Mii de americani sunt revoltați și au iesit în stradă în mai multe orașe din SUA pentru a-i cere lui Trump „adevărul” în ceea ce privește posibila implicare a Rusiei în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, potrivit hotnews.ro.

Organizațiile din societatea civilă au cerut organizarea unui „marș pentru adevăr” care să fie organizat în peste 150 de orașe ale țării. Ele se gândesc la înființarea unei „comisii independente și transparente” care să investigheze posibila implicare a unor oficiali ruși în anturajul lui Donald Trump.

La New York s-au adunat aproximativ 3.000 de oameni furioși care scandau „Trădătorule!”, „Mincinosule” sau „Închideți-l!”, aluzie la Donald Trump.

Mai mult decât atât, americanii îl ironizau pe Trump cu pancarte pe care scria „Make our planet great again!”, parafranzând sloganul de campanie al lui Trump, „Make America great again!”. Oamenii sunt nemulumiți că Președintele a ales retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimarile climatice.

La Washington, au manifestat împotriva lui Trump în jur de de 300 de oameni.