Amiralul rus Igor Osipov ar fi murit la bordul navei Moskva

Amiralul rus Igor Osipov ar fi murit la bordul navei Moskva
/ Sursa foto: Hepta

Amiralul rus Igov Osipov ar fi decedat în timpul scufundării navei Moskva, lovită de rachetele ucrainene de apărare de coastă, afirmă Serviciile Secrete Ucrainene, potrivit dailymail.co.uk. Osipov nu a mai apărut în public de la incident, iar zvonurile s-au intensificat după ce militarul a lipsit de la parada din Piața Roșie de Ziua Victoriei.

Prezența acestui a fost confirmată la bordul navei în momentul incidentului, însă nu se știe dacă a scăpat cu viață. Inițial sursele ucrainene au susținut că amiralul ar fi fost arestat, în timp ce alte rapoarte au sugerat că acesta a fost suspendat din funcție. Oficial, pe nava rusească a murit o singură persoană, însă, neoficial se știe că mai mulți membri ai echipajului și-au pierdut viața.

Niciuna dintre cele două teorii nu a fost confirmată de Moscova, dar oficialii ruși au transmis că bărbatul nu își dorește să apară în public după pierderea navei.

Bineînțeles că nu are chef de rețele de socializare și de felicitări, dar sunt sigur că el și oamenii noștri din Marea Neagră simt sprijinul nostru”, au declarat oficialii rusi pentru jurnaliști.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:05 - Moscova susține că a distrus un „important transport” de arme și echipamente occidentale către Ucraina
14:50 - Sorin Cîmpeanu a anunțat că studenții vor putea face și cursuri online din toamnă: „Este un important pas înainte”
14:22 - Olga Smirnova, una dintre vedetele Teatrului Bolșoi, face declarații după emigrarea în Olanda: „Cred că am fost sinceră cu mine însămi. Mi-a părut teribil de rău pentru toate astea”
13:59 - Peste 13.000 de locuitori din Beijing au fost scoși din case la miezul nopții și băgați în carantină: „Este exact la fel ca în Shanghai” (FOTO)
13:37 - Imagini cu soldați ruși care își abandonează tancurile și o iau la fugă pe câmp, speriați de explozii
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”