Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colecție din partea complexului Cricova, din Republica Moldova

Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colecție din partea complexului Cricova, din Republica Moldova
Cancelarul german Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colecţie din partea conducerii complexului Cricova, pe care l-a vizitat ieri împreună cu premierul Vlad Filat, în timpul vizitei în Republica...

Cancelarul german Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colecţie din partea conducerii complexului Cricova, pe care l-a vizitat ieri împreună cu premierul Vlad Filat, în timpul vizitei în Republica Moldova.

Merkel s-a declarat impresionată de oraşul subteran care adăposteşte vestitele crame. Cancelarul german a primit cadou vinuri de colecţie, din soiurile Cabernet, Codru, Gewurz Traminer, Cahor, Marsala şi Grătieşti. Sticlele vor fi păstrate însă la Cricova, iar la solicitare vor putea fi livrate cancelarului.

Tot ieri, pe drumul spre aeroport,  un tânăr a aruncat un cocteil Molotov în maşina premierului Filat, care se afla în coloana oficială a cancelarului german. Bărbatul a fost reţinut imediat.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)