Carolina de Nord: Animalele din aqua park-uri, lăsate în calea uraganului

Carolina de Nord: Animalele din aqua park-uri, lăsate în calea uraganului

Animalele din două aqua park-uri din Carolina de Nord, SUA, au fost lăsate în calea uraganului Florence, după ce proprietarii au fost forțați de un ordin de evacuare să plece din zonele care vor fi afectate.

„Animalele fac parte din familia noastră”, a declarat Danielle Bolton, purtătoarea de cuvânt al aqua park-ului Pine Knoll Shores, care a fost închis publicului marți.

„Este foarte trist că trebuie să închidem neștiind exact ce se va întâmpla (…) Animalele au fost hrănite cât s-a putut în ultimele zile”, a continuat Bolton.

Totodată, la celelalte două aqua park-uri, cel din Fort Fisher care se află la aproximativ 20 de mile sud de Wilmington și la cel de pe insula Roanoke, angajații au făcut tot ce au putut pentru a proteja creaturile marine.

„Lucrătorii sunt foarte preocupați de ceea ce se va întâmpla și de ceea ce s-ar putea întâmpla. Înainte de a pleca, ei au făcut o serie de verificări și au pregătit cât mai bine cu putință a adăposturilor pentru animale. Unele dintre ele au fost mutate în părți mai sigure ale clădirii”, a precizat Robin Nalepa, purtător de cuvânt al aqua park-ului din Carolina de Nord, care găzduiește în special pește, rechini, reptile și broaște țestoase.

„Oficialii de la aqua park-ul de pe insula Roanoke au decis sa păstreze un echipaj de patru persoane la fabrica in timpul furtunii, chiar dacă locuitorii din zona au fost obligați să plece”, a menționat purtătorul de cuvânt al Brian Postelle.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)