Arabia Saudită s-a oferit să construiască 200 de moschei pentru refugiații ajunși în Germania

Arabia Saudită s-a oferit să construiască 200 de moschei pentru refugiații ajunși în Germania
Foto: blogs.reuters.com

Arabia Saudită s-a oferit să construiască 200 de moschei în Germania pentru refugiații ajunși în țară.

La sfârșitul săptămânii trecute, circa 20.000 de refugiați au intrat în Germania, din Ungaria, cu trenul, autobuzul sau pe jos.

În ciuda acestui număr de refugiați, cancelarul Angela Merkel s-a declarat „bucuroasă de faptul că Germania a devenit o țară pe care mulți oameni din afară o asociază în prezent cu speranța”, scrie Agerpres.

În plus, Arabia Saudită s-a oferit să construiască 200 de moschei în Germania pentru refugiații sirieni, apreciind că „Arabia Saudită, care nu permite construcția de biserici, dar finanțează ridicarea de moschei pe

, nu intenționează să primească refugiați sirieni, chiar dacă aceștia sunt tot musulmani”.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”