Armata Națională a Republicii Moldova, jefuită! A dispărut echipamentul militar

Armata Națională a Republicii Moldova, jefuită! A dispărut echipamentul militar
Foto: Facebook/Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

Echipamentul militar al Armatei Naționale a Republicii Moldova a fost furat. În acest sens, Ministerul Apărării precizează că a fost pornită „o cercetare administrativă de către reprezentanții Comenduirii militare a Armatei Naționale.

Furt de echipamente militare

„Toate materialele acumulate au fost transmise la Inspectoratul de Poliție Buiucani, care a înaintat o cauză penală pe acest caz pe faptul comiterii infracțiunii cu referire la sustragerea patrimoniului militar.

Totodată, informăm că neajunsurile au fost depistate în timpul procesului de primire-predare a funcției de comandant de unitate. Despre acest caz a fost sesizată Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Buiucani”, informează Ministerul Apărării al Republicii Moldova, citat de tv8.

La momentul de față, reprezentanții Ministerului Apărării colaborează cu anchetatorii.  Se întreprind toate măsurile necesare pentru a fi stabilite circumstanțele furtului și cine se face vinovat. În același timp, ministerul condamnă orice formă de acțiune ilegală în cadrul instituţiei, arată sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe