Arnold Schwarzenegger, ironii la adresa preşedintelui american: ‘Cred că este pur şi simplu îndrăgostit de mine. Acesta este adevărul cu Trump, vrea să fie ca mine’

Arnold Schwarzenegger, ironii la adresa preşedintelui american: 'Cred că este pur şi simplu îndrăgostit de mine. Acesta este adevărul cu Trump, vrea să fie ca mine'
foto: Instagram

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, l-a ironizat pe preşedintele american Donald Trump, în contextul unui schimb mai dur de replici între cei doi, afirmând că tot ce vrea Trump este să fie ca el.

”Cred că este pur şi simplu îndrăgostit de mine. Acesta este adevărul cu Trump, vrea să fie ca mine”, a răspuns actorul, atunci când a fost întrebat despre relaţia sa cu Trump, care a devenit tensionată după ce Schwarzenegger l-a susţinut pe John Kasich la alegerile primare din Partidul Republican.

Mai mult, într-un interviu acordat revistei Men’s Health, difuzat marţi, Schwarzenegger a povestit că, în trecut, ori de câte ori s-a întâlnit cu Trump la diverse evenimente cum ar fi luptele libere, iar actualul preşedinte american ”admira întotdeauna persoanele cu un corp bine lucrat” şi cu talent pentru spectacol.

Fosta vedetă din Terminator, a lansat şi mai multe critici privind felul în care Donald Trump se comportă ca preşedinte al Statelor Unite.

”Mereu mă plâng că Trump nu este în stare să nu mai fie Trump şi să înceapă să fie preşedinte. Ei bine, motivul pentru care o spun este că am văzut acest lucru la mine, nu eram în stare să nu mai fiu Arnold şi să devin guvernator. Eram încă prizonierul lui Arnold”, a explicat fostul guvernator.

Acesta a avut şi sfaturi pentru felul în care trebuie să acţioneze preşedintele american.

”Trebuie să fii în stare să aduci oamenii împreună. Durează mult mai mult, presupune mult mai mult efort, dar aşa stau lucrurile. Dacă nu-ţi place, nu te bagi în politică”, a conchis Schwarzenegger.

Evoluţia carierelor celor doi este una similară, în contextul în care ambii s-au făcut remarcaţi în industria divertismentului înainte de a intra în politică: primul ca preşedinte al SUA, iar al doilea ca guvernator al Californiei, cel mai populat şi cel mai bogat stat din SUA.