Artiștii iau cu asalt scena politică. Între candidații la alegerile parlamentare 2020 se numără Sanda Ladoși și Marcel Pavel

Artiștii iau cu asalt scena politică. Între candidații la alegerile parlamentare 2020 se numără Sanda Ladoși și Marcel Pavel

După ce pandemia a pus căpat evenimentelor de tot felul, o parte dintre artiștii țării s-au reorientat spre alte domenii. O parte dintre aceștia au luat cu asalt chiar scena politică. Astfel că, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, pe liste îi vom regăsi pe Marcel Pavel sau Sanda Ladoși.

Artiștii iau cu asalt scena politică

Dacă evenimente nu mai sunt, unii artiști s-au gândit să urce pe scena politică. Actori şi cântăreţi care zeci de ani şi-au dedicat viaţa publicului sunt pregătiţi acum să facă o schimbare importantă în viaţa profesională. CântăreţiiMarcel Pavel şi Sanda Ladoşi, designerul Nausica Mircea şi actriţa Magda Catone sunt cei care au decis recent să facă pasul în politică şi să-şi încerce norocul la alegerile parlamentare din decembrie.

Marcel Paven, în vârstă de 60 de ani, o apariție frecventă la emisiunile de divertisment ale Antenei 1, va candida pe listele Partidului Ecologist Român (PER). Mai exact, el figurează pe poziţia a doua pe listele condidaţilor propuşi de PER pentru Camera Deputaţilor Mureş.

”Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegale. Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”, a precizat artistul pentru Antena 3, potrivit Click.

Cântăreața Sanda Ladoși vrea și ea un fotoliu confortabil de deputat. Fosta șefă a Circului Globus din București candidează la parlamentare tot din partea Partidului Ecologis Român.

Și creatoarea de modă Nauzica Mircea vrea să fie parlamentar. Aceasta are primul loc pe lista de candidați pentru camera Deputaților din partea Pro România Vrancea.

Magda Catone, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2

Deja celebră și pe scena politică, actrița Magda Catone ar putea fi noul viceprimar al sectorului 2. Ea este susținută pe Partidul Național Liberal (PNL).

Celebra actrițăMagda Catone s-a alăturat echipeiPNLSector 2 în luna august. Artista a candidat, prima pe listă, pentru o funcție de consilier local.

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.

Magda Catone „este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984”, se mai arată în postarea liberalilor.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit