Atac armat în San Diego: Un polițist a fost împușcat mortal, iar un altul a fost rănit (VIDEO)

Atac armat în San Diego: Un polițist a fost împușcat mortal, iar un altul a fost rănit (VIDEO)
Foto: ziuanews.ro

Un poliţist a murit, iar un altul a fost rănit, după ce au fost împușcați la o intersecţie din orașul San Diego (SUA), potrivit BBC, preluat de libertatea.ro.

Autovehiculul celor doi poliţişti, care făceau parte dintr-o echipă specială pentru combaterea crimei organizate, a oprit la un semnafor, atunci când un atacator înarmat rămas neidentificat a deschis focul.

Poliţistul ucis era căsătorit şi avea un copil minor, iar colegul său, este internat în spital, în stare stabilă, iar medicii spun că se va recupera.

„Violenţa împotriva femeilor şi bărbaţilor care poartă uniformă este îndreptată împotriva tuturor. Le cer toţi locuitorilor şi oamenilor din această naţiune să fie solidari cu poliţiştii care ne apără comunităţile. Noi aveam nevoie de ei, aşa cum şi ei au nevoie de noi”, a declarat primarul San Diego, Kevin Faulconer.

Incidentul s-a produs la aproape o lună de la atacul asupra poliţiştilor din Dallas, în care cinci ofiţeri au fost împuşcaţi mortal de un lunetist rezervist al armatei SUA.

Atac armat în San Diego: Un polițist a fost împușcat mortal, iar un altul a fost rănit

#DIRECT_ONE_c4xgvq#

Ultima oră
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate
10:40 - Atleta Andrea Miklos nu va participa la Jocurile Olimpice din motive medicale, deși se află la Tokyo. COSR: Din păcate, se va întoarce în curând în țară
10:36 - Jandarmii din Harghita, solicitați să intervină de opt ori pentru îndepărtarea urșilor în weekend
10:33 - Pericol pe străzile din Eforie Nord! Ce au văzut turiştii duminică seară e foarte grav