Atac armat într-o şcoală din Rusia. Nouă persoane, dintre care cinci copii, au fost ucise

Atac armat într-o şcoală din Rusia. Nouă persoane, dintre care cinci copii, au fost ucise
Atacatorul a fugit de la faţa locului. A fost găsit de poliţie la scurt timp, dar s-a sinucis înainte să fie capturat, sursă foto: captură YT

Atac armat într-o şcoală din Rusia, un bărbat înarmat a intrat în clădire și a început să tragă la întâmplare.

Bărbatul a intrat în incinta școlii după ce l-a ucis pe paznic

Comitetul de Investigații al Federației Ruse raportează că nouă persoane au fost ucise în împușcăturile dintr-o școală din Ijevsk – 5 școlari, 2 gardieni și 2 profesori. Sunt și cel puțin 20 de răniți, anunță presă locală.

Într-o declarație pe Telegram, guvernatorul Alexandr Brechalov din regiunea Udmurtia, a cărei capitală este Ijevsk, a declarat că a ajuns la Școala nr. 88 din oraș și că serviciile de ordine și echipele de ambulanță sunt prezente.

Atacatorul a fugit de la faţa locului. A fost găsit de poliţie la scurt timp, dar s-a sinucis înainte să fie capturat.

Tot luni, un alt bărbat din Rusia l-a împușcat pe liderul comitetului local de recrutare militară dintr-un oraș siberian după ce i-a spus că va refuza să lupte în războiul din Ucraina. Incidentul a avut loc în orașul Ust-Ilimsk, un oraș cu aproximativ 85.000 de locuitori din regiunea Irkutsk din Siberia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:31 - Gigi Becali nu lasă FCSB „moștenire”: „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica”
14:27 - O funcționară de bancă din județul Sibiu este acuzată că a furat sume mari de bani din conturile clienților. Prejudiciul este imens
14:25 - Importurile de carburanți din Rusia, interzise / Șoferii cu mașini pe motorină ar putea plăti mai mult la pompă
14:24 - O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: „E vorba de o bucată mică de pământ”
14:20 - Tanczos Barna, despre Rabla local: Vom porni programul în martie. Are o finanțare de 240 de milioane de lei
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale