Atac armat într-un mall din Wisconsin. Opt persoane au fost rănite de gloanțe. Suspectul nu a fost prins

Atac armat într-un mall din Wisconsin. Opt persoane au fost rănite de gloanțe. Suspectul nu a fost prins
Sursa foto: Twitter/ Foxnews

Un atac armat a avut loc vineri după amiază, într-un centru comercial din statul americanWisconsin. Un bărbat înarmat a deschis focul de armă asupra cumpărătorilor dinmall-ul din Milwaukee, rănind șapte adulți și un adolescent.Oameniis-au grăbit să părăsească imobilul, iar alţii s-au refugiat disperaţi în magazine.

Atacatorul a reușit să fugă până la apariția forțelor de ordine.În timp ce poliţiştii scotoceau toate cotloanele centrului,încercând să pună mâna pe bărbat, răniții au fost transportați la spital, unde medicii au constat că rănile nu sunt grave, potrivitabcnews.go.com.

Martorii spun că au auzit între 8 şi 15 focuri de armă, trase de un bărbat alb, în vârstă de 20 – 30 de ani.

Poliţia încă îl caută pe atacator, careeste încă în libertate, înarmat şi periculos. Autoritățile spun cămall-ul este încă oscenă a crimeiși a cerut sărămână închis, decomadată. Nici motivul atacului nu este cunoscut.

Mayfair Mall este locul unde au avut loc împușcături și înfebruarie, în timpul cărora un ofițer de poliție,Joseph Mensah, l-a împușcat fatal pe Alvin Cole, un tânăr negru de 17 ani, care ar fi fost fugar.Mensah, care este și el negru, a spus că l-a împușcat pe Cole pentru că l-a amenințat cu arma. Mall-ul a fost ținta unor proteste sporadice de-a lungul mai multor luni după tragere.

Atac similat într-un mall din Berlin

Un atac cu luare de ostatici a avut loc în octombrie, într-un centru comercial din Berlin. Din fericire, întreaga operațiune s-a terminat repede.Individul care a luatostaticiangajaţi ai unei filiale bancare dinBerlina fost imobilizat şi reţinut, anunţă Poliţia germană, precizând căostaticii au fost eliberaţi.