Atac armat soldat cu trei morţi într-un sat din Elveţia

Atac armat soldat cu trei morţi într-un sat din Elveţia

Trei persoane au fost ucise luni dimineață, într-un atac armat produs în Elveția, în cartierul gării din satul Wilderswil, în cantonul Berna, relatează site-ul Radioteleviziunii elveţiene, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului rts.ch, poliția cantonală a anunţat într-un comunicat că există trei morţi şi că este în curs o operaţiune. Din primele informații, se pare că este vorba despre o familie, doi părinți și copilul lor.

Drumul principal din sat a fost blocat. Mai multe vehicule de poliţie se află la faţa locului, dar şi de la serviciile de salvare, inclusiv două ambulanţe.

Atacul a avut loc în apropierea sediului unei şcoli. Poliţia a luat măsuri ca elevii să nu vadă scena, potrivit Berner Zeitung.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului