Australienii sunt așteptați la vot sâmbătă pentru alegerile generale

Australienii sunt așteptați la vot sâmbătă pentru alegerile generale
Australienii cu drept de vot sunt așteptați, sâmbătă, să-și exercite dreptul în cadrul alegerilor generale în care opoziția conservatoare condusă de Tony Abbott are un avantaj în fața premierului...

Australienii cu drept de vot sunt așteptați, sâmbătă, să-și exercite dreptul în cadrul alegerilor generale în care opoziția conservatoare condusă de Tony Abbott are un avantaj în fața premierului laburist în exercițiu, Kevin Rudd.

Potrivit ultimelor sondaje, coaliția dominată de Partidul Liberal este creditată cu 54% din voturi, comparativ cu cele 46 procente câștigate de laburiști, scrie Sydney Morning Herald.
Opoziţia ar putea câştiga 90 de locuri din cele 150 ale camerei inferioare a parlamentului, punând astfel capăt unui mandat de şase ani de putere laburistă, conform sondajelor.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)