Austria: Un braconier a ucis 3 polițiști și o asistentă medicală

Austria: Un braconier a ucis 3 polițiști și o asistentă medicală
Un braconier austriac  de 55 de ani a ucis 3 agenţi de poliţie şi o voluntară a Crucii Roşii, la aproximativ 80 de kilometri de Viena. Acesta este în prezent baricadat într-o fermă. Sute de agenţi de...

Un braconier austriac  de 55 de ani a ucis 3 agenţi de poliţie şi o voluntară a Crucii Roşii, la aproximativ 80 de kilometri de Viena.

Acesta este în prezent baricadat într-o fermă. Sute de agenţi de poliţie au înconjurat ferma unde se află braconierul, iar poliţia poartă negocieri pentru predarea acestuia, relatează Corriere della Sera.

Braconierul a ucis o voluntară a Crucii Roşii şi doi poliţişti, după care a luat ostatic un alt poliţist şi s-a baricadat într-o casă de ţară, în apropierea localităţii Sankt Pölte.

Primele incidente armate au avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi în apropierea unei fabrici din localitatea Annaberg, într-o zonă rurală.

Braconierul a deschis focul spre un filtru al poliţiei, omorând un agent şi o asistentă medicală care intervenise pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Braconierul a fugit, deschizând focul spre o altă patrulă a poliţiei şi omorând un alt agent. L-a luat ostatic pe un poliţist care a fost găsit mort peste câteva ore.
 

 

Tags:
Ultima oră
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic