Autoritățile de la Ankara amendează persoanele care își fac Selfie pe podul Osman Gazi

Autoritățile de la Ankara amendează persoanele care își fac Selfie pe podul Osman Gazi
Foto: agerpres.ro

Autoritățile de la Ankara au decis să amenteze persoanele care doresc să își facă Selfie pe podul Osman Gazi.Podul a fost deschis traficului la data de 30 iunie după mai mult de o jumătate de deceniu în care a fost înconstrucție.

"Aceasta este o autostradă. Este interzis să se oprească și să parcheze aici. Transportul pe pod este îngreunat de oamenii care se opresc să își facă poze. Cei care ignoră avertismentele vor plăti suma de92 de lire turcești", au declarat oficialii responsabili pentru traficul de pe pod.

Un număr de conducători auto au folosit podul în timpul vacanței de Eid al-Fitr, aceștia deplasându-sespre nord-vestul provinciei Yalova, noteazăhurriyetdailynews.com

Podul are o lungime de 2682 de metri, acesta fiind cel de-alpatrulea cel mai lung pod suspendat din lume și al doilea cel mai lung din Europa. Învestiția în construcție a fost de 1,3 miliarde de dolari.

Noul punct de acces către Asia Centrală a fost numit după Osman Gazi, fondatorul și primul sultan al Imperiului Otoman.

Construcția a fost inaugurată în mod oficial de către președintele Recep Tayyip Erdogan și prim – ministru, Binali Yıldırım, la data de 30 iunie.