Avion prăbușit în Indonezia: Poliţia din Jakarta a stabilit un centru pentru identificarea victimelor zborului SJ182

Avion prăbușit în Indonezia: Poliţia din Jakarta a stabilit un centru pentru identificarea victimelor zborului SJ182

Pentru ca cei care au murit după prăbuşirea aborului SJ182 al Sriwijaya Air să fie identificaţi, poliţia Metropolitană Jakarta a stabilit un centru pentru identificarea victimelor în cazul dezastrelor, la Spitalul Kramat Jati.

Acolo se vor putea prezenta familiilor celor care s-au aflat la bordul avionului pentru a-şi identifica apropiaţii, în cazul în care trupurile lor vor fi găsite, a declarat Yusri Yunus, purtător de cuvânt al Poliţiei Jakarta, conform antaranews.com, citat de News.ro.

Poliţia foloseşte o echipă de căutare şi salvare pentru găsirea pasagerilor avionului Boeing 737-500 care se deplasa pe ruta Jakarta-Pontinak, despre care autorităţile cred că s-a prăbuşit în largul insulelor Laki şi Lancang, sâmbătă după-amiază.

Vizibilitatea scăzută din apele din largul insulelor pune în dificultate echipele care participă la căutări.

“Angajaţii noştri sunt pe teren şi au găsit câteva bucăţi ale avionului. Obstacolul cu care ne confruntăm este vizibilitatea slabă, pentru că este noapte”, a afirmat Bambang Suryo Aji, reprezentant al autorităţilor indoneziene.

Avionul a pierdut peste 3.000 de metri altitudine în mai puțin de un minut

Amintim că avionul de pasageri Boeing 737-500 care a decolat, sâmbătă, din capitala indoneziană Jakarta cu destinația Pontianak a dispărut la cinci minute după ridicarea de la sol. Autoritățile locale au transmis că aeronava s-a prăbușit în largul coastelor indoneziene și că deja au început să fie găsite rămășițe ale acesteia. Conform FlightRadar24, aparatul a pierdut aproximativ 3.000 de metri din altitudine în mai puţin de un minut.

Ultima oră
23:23 - Căsătoriile virtuale sunt noul trend al pasionaților de metaverse. Un cuplu din India va oficializa prima căsnicie de acest fel din țara lor
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie