Avocatul directorului FMI: Mejanera a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu Strauss-Kahn

Avocatul directorului FMI: Mejanera a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu Strauss-Kahn

Potrivit avocatului directorului FMI, victima care l-a acuzat pe acesta de agresiune sexuală şi tentativă de viol ar fi fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu Dominique Strauss-Kahn, informează New York Post.

„Noi credem că dovezile care există nu vor fi concordate cu un act forţat”, a declarat avocatul Ben Brafman.

Avocatul apărării a încercat să convingă judecătoarea că Strauss-Khan nu ar fi putut niciodată să comită astfel de fapte, întrucât este un om respectabil, care are o familie fericită.

„Dominique Strauss-Kahn nu este un om care ar putea să fugă de la locul faptei.. El are patru copii şi a fost acuzat de tentativă de viol, şi el vrea ca acest lucru să se rezolve”, a adăugat Brafman.

De asemenea, avocatul i-a cerut judecătoarei Melissa Jackson să îl elibereze pe Strauss-Kahn în schimbul unei cauţiuni de un milion de dolari, însă aceasta a refuzat.

Amintindu-şi de scandalul celebrului regizor, Roman Polanski, Melissa Jackson a declarat că atât cazul lui Polanski, cât şi cazul lui Strauss-Kahn sunt identice. Autorităţile americane îl căutau pe Roman Polanski, acuzat că a violat o minoră de 13 ani, după care a fugit din Statele Unite ale Americii.

O simulare-video realizată de o televiziune taiwaneză arată cum a avut loc incidentul în camera lui Dominique Strauss-Kahn de la hotelul Sofitel din New York.

Şeful FMI iese dezbrăcat din duş în timp ce menajera intră în cameră. Acesta o prinde şi încearcă să o dezbrace, însă victima reuşeşte să se desprindă din mâinile lui Dominique Strauss-Kahn şi fuge din încăpere. Pe hol se întâlneşte cu o colegă de-a sa, care sună la poliţie.

Directorul FMI este găsit de către agenţi şi este rugat să debarce din avionul în care se afla, care urma să plece către Paris.

Simulare video: Cum a atacat-o Strauss-Kahn pe menajera hotelului