Barack Obama a primit lecții de supraviețuire de la Bear Grylls, celebrul realizator TV: „Mă bucur că acesta este singurul urs pe care l-am întâlnit” (VIDEO)

Barack Obama a primit lecții de supraviețuire de la Bear Grylls, celebrul realizator TV: „Mă bucur că acesta este singurul urs pe care l-am întâlnit” (VIDEO)
Foto: twitter.com/whitehouse

Preşedintele american Barack Obama va apărea într-un episod special al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls”,  prezentate de Bear Grylls, un celebru realizator TV şi expert în tehnici de supravieţuire în natură. Emisiunea va fi înregistrată şi difuzată spre finalul acestui an de postul de televiziune NBC.

Casa Albă a postat pe contul de Instagram un selfie cu președintele american și prezentatorul emisiunii, Bear Grylls. Fotografia, însoțită de mesajul „Mă bucur că acesta este singurul urs pe care l-am întâlnit”, este și singurul detaliu care a ajuns la public, după apariţia preşedintelui american în celebra emisiune „Running Wild cu Bear Grylls”.

Înainte de întâlnirea cu Bear Grylls, Barack Obama s-a antrenat într-o expediție prin regiunile sălbatice din Arctica, scrie Digi24.

Acest gheţar a pierdut aproape doi kilometri în ultimele două sute de ani, dar rata de micşorare a stratului de gheaţă se accelerează în fiecare an. Este un semnal de alarmă convingător, legat de schimbările climatice. Vrem să ne asigurăm că şi copiii şi nepoţii noştri vor vedea aceste lucruri”, a spus Barack Obama, preşedintele SUA.

Aventura în Alaska a continuat pentru Barack Obama cu o plimbare cu barca într-unul dintre numeroasele golfuri din zonă.