Barack Obama și-a întrerupt o conferință de presă din cauza unei jurnaliste care a leșinat: Președintele SUA a chemat urgent medicul de la Casa Albă. Cum a reacționat Donald Trump într-o situație similară (VIDEO)

Barack Obama și-a întrerupt o conferință de presă din cauza unei jurnaliste care a leșinat: Președintele SUA a chemat urgent medicul de la Casa Albă. Cum a reacționat Donald Trump într-o situație similară (VIDEO)

Gest impresionat făcut de Barack Obama în timpul ultimei sale conferinţe de presă din acest an. Preşedintele american şi-a întrerupt discursul din cauza unei jurnaliste care leşinase. Obama a chemat medicul Casei Albe să aibă grijă de aceasta, informează cbslocal.com.

Barack Obama s-a oprit în timpul prezentării pentru a le cere membrilor staff-ului său să cheme un medic pentru femeia care se simțea rău. Mai mult, liderul de la Casa Alba a ținut sa se asigure ca aceasta va beneficia de serviciile propriului sau medic, Ronny Jackson.

”Poate cineva să îl cheme pe doctorul Jackson? Între timp, să-i faceţi un pic de loc. Doctorul va sosi în curând. Uite-l pe doctorul Jackson. E OK. A sosit doctorul”, a spus liderul de la Casa Albă.

Barack Obama și-a întrerupt o conferință de presă din cauza unei jurnaliste care a leșinat: Președintele SUA a chemat urgent medicul de la Casa Albă. Cum a reacționat Donald Trump într-o situație similară

#DIRECT_ONE_2zxi2x#

Momentul a fost filmat, iar secvenţa a fost urmărită de milioane de oameni pe internet.

O fază asemănătoare s-a petrecut şi în timpul campaniei electorale a viitorului preşedinte american, Donald Trump. Aflat la o conferinţă în Virginia, candidatul republicanilor a fost întrerupt de plânsetul unui bebeluş. Însă atitudinea sa a fost diferită faţă de cea a lui Obama.

”Nu te îngrijora pentru acel bebeluş. Îmi plac bebeluşii. Aud cum plânge şi îmi place! De fapt, doar glumeam. Poţi să scoţi copilul de aici! Stai liniştită, nu te îngrijora! Cred că m-a crezut când am spus că aş vrea ca un bebeluş să plângă în timp ce vorbesc eu!”, a afirmat atunci Donald Trump.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)