Barul româncei care a înfruntat Mafia, vizitat de premierul Italiei: ‘Vreau să-i fac publicitate’

Barul româncei care a înfruntat Mafia, vizitat de premierul Italiei: 'Vreau să-i fac publicitate'

Românca Roxana Roman, decorată săptămâna trecută de președintele Italiei, Sergio Mattarella, pentru curajul ei de a înfrunta mafia italiană, a avut parte de încă o surpriză de proporții.

Cafeneaua administrată Roxana Roman și soțul său de la periferia Romei a fost vizitată de premierul italian Giuseppe Conte.

Conte a mers la barul Roxanei alături de jurnaliști și a declarat că a făcut acest gest pentru a-i face publicitate.

”De ce această vizită neașteptată? Nu am venit din solidaritate, pentru că statul a arătat deja asta. Președintele Matarella i-a decorat deja pe aceștia oameni, proprietarii barului sunt Cavaleri ai Republicii. Eu am venit să testez cafeaua și pot să vă spun că este foarte bună. Și am venit să le fac publicitate, pentru că, după ce se sting reflectoarele, se uită, nimeni nu-și mai amintește ce s-a întâmplat”, a declarat Giuseppe Conte, potrivit Libertatea.

Amintim că românca a reclamat poliției pe 1 aprilie 2018 , în ziua Paștelui Catolic, că membrii clanului Casamonica au venit la „Roxy bar”, barul ei de la periferia romei pentru că au vorbit înaintea ei.

De asemenea, aceștia l-au lovit și pe soțul Roxanei pentru că nu i-a servit pe ei primii. (Detalii AICI)

Ultima oră
16:25 - Un tânăr de 26 de ani a fost mușcat de un șobolan în centrul Bucureștiului. În ce stare se află acum
16:15 - Raed Arafat, despre controlul persoanelor nevaccinate în restaurante sau cluburi: E responsabilitatea organizatorilor, în primul rând
16:14 - Florin Cîțu, despre propunerea HoReCa: Sunt de acord cu a avea o transparentizare a bacșișului, dar cu impozitarea am rezerve de fiecare dată. Când introducem taxe, efectele sunt directe și indirecte (VIDEO)
16:12 - Florin Cîțu: Avem un an record de investiții / Unele proiecte au execuție zero și e inadmisibil. Le-am spus miniștrilor să revadă ce s-a întâmplat (VIDEO)
15:49 - Florin Cîțu, despre țintele de vaccinare ratate: Tot ce a ținut de Guvern am făcut. Aș vrea să văd mai mult din partea societății civile și a sectorului privat, mai multă responsabilitate, că de criticat e ușor să criticăm (VIDEO)
15:47 - Premierul Florin Cîțu se gândește la noi stimulente pentru persoanele care vor să se vaccineze anti-COVID-19
15:31 - Premierul Florin Cîțu a aprobat noile relaxări, care vor intra în vigoare de la 1 august
15:26 - Florin Cîțu: Am semnat decizia de înființare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului „România Educată” / Cine participă la discuții (VIDEO)
15:23 - Cum va poate ajuta fima de servicii funerare sector 5 cu transportul la cimitir?
15:09 - Ana Birchall o acuză pe Clotilde Armand: Susține că a câștigat un proces, dar de fapt l-a pierdut și chiar documentul citat de ea demonstrează acest lucru