Birou de legătură NATO la Chișinău: Proiectul, avizat pozitiv de Comisia de politică externă

Birou de legătură NATO la Chișinău: Proiectul, avizat pozitiv de Comisia de politică externă
Foto: universfm.md

Un birou de legătură NATO s-ar putea deschide la Chișinău. Guvernul Republici Moldova a primit în acest sens avizul pozitiv al Comisiei de politică externă şi integrare europeană.

„Guvernul trebuie să înceapă consultările cu partenerii externi în vederea deschiderii unui birou de legătură NATO în Republica Moldova după ce a primit aviz pozitiv în cadrul ședinței de astăzi a comisiei”, a declarat Valentina Buliga, membră a Comisei, pentru Deschide.md.

Subiectul va fi introdus pe ordinea de zi a Parlamentului pentru a fi discutat.

Tags:
Ultima oră
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”