Black Friday 2020. Agențiile de turism care oferă cele mai bune promoții pentru vacanțe

Black Friday 2020. Agențiile de turism care oferă cele mai bune promoții pentru vacanțe
Sursa Foto: blackfridaymania.ro

Peste mai puțin de o lună, agențiile de turism din toată țara au posibilitatea de a-și prezenta cele mai bune oferte pentru destinații de vis din Europa.

Oferte de vacanță de Black Friday 2020

Black Friday, sau pe românește ”Vinerea Neagră a Prețurilor”, a devenit rapid extrem de popular. Vinerea Reducerilor este în România de câțiva ani și funcționează perfect. Multe magazine şi retaileri au oferit reduceri importante în această zi și o vor face și în acest an.

Anul acesta are loc cea de-a zecea ediție Black Friday, iar agențiile de tursim au anunțat când va avea loc ziua în care românii pot profita de reducerile de vacanță. Reprezentanții agențiilor de turism au anunțat că vororganiza a zecea ediție pentru Black Friday pe 13 noiembrie.

Astfel că, începând cu 13 noiembrie te poți pregăti, pentru a-ți rezerva o călătorie către o destinație la care visai de mai mult timp.

De Black Friday, agențiile de turism voroferi reduceri de până la 60%, la vacanțe către mai multe destinații la care foarte mulțiromâni visează.Fie că este vorba de destinații precum Roma, Londra, Dubai, Copenhaga sau Israel, toate biletele de avion vor avea prețuri mai mici decât le găsiți în orice altă perioadă a anului.

Iatăagențiile de voiaj care au anunțat participarea la campania de Black Friday de anul acesta:

Litoralul Românesc

Europa Travel

Booking.com

Vel Travel

Site-uri și aplicații utile pentru verificarea promoțiilor

Black Friday va avea loc anul acesta în România la jumătatea lunii noiembrie.Ca în fiecare an, autoritățile vor ficu ochii pe reducerile acordate de magazine și vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească.

Până să verifice statul, fiecare român care vrea să cumpere bilete de avion sau să își rezerve un sejurde Black Friday trebuie să fie atent dacă prețulnu a crescut în ultima perioadă, pentru ca de Black Friday să nu cumpere un produs cam la același preț din urmă cu o lună.

Internetul are și părțile lui bune. De-a lungul timpului, s-au dezvoltat foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Iată câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Acestea funcționează în fundal, iar în momentul în care vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:

Pricy

Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

Price Expert

Keppa

În ciuda crizei epidemice declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, există câteva semne în piaţă care ne pot face să credem că anul acestavom avea parte de preţuri foarte bune în Black Friday 2020. Printre acestea se numără vânzările mici spre foarte mici în foarte multe agenții de turism.

Ce este Black Friday?

Reamintim faptul că Black Friday este unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an.

Black Friday este un eveniment anual de cumpărături în Statele Unite, care a fost preluat și în alte țări în ultimii ani, inclusiv România. Americanii îl consideră începutul cumpărăturilor premergătoare Crăciunului și nu ezită să aștepte ore întregi în cozi lungi pentru a-și cumpăra produsele dorite. Black Friday aduce super reduceri, datorită cărora este întotdeauna cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului. Nu are o dată fixă, vine întotdeauna vineri după Ziua Recunoștinței și anul acesta va fi pe 13 noiembrie.

Ultima oră
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”