Bob Dylan, acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 12 ani. Incidentul ar fi avut loc în anii `60

Bob Dylan, acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 12 ani. Incidentul ar fi avut loc în anii `60
Sursa foto: Facebook @ Bob Dylan

Renumitul cântăreț american Bob Dylan este acuzat în instanță că în perioada anilor `60 a agresat sexual o fată în vârstă de 12 ani, transmite Daily Star. Incidentul ar fi avut loc în anul 1965, în Hotelul Chelsea din New York.

Bob Dylan este acuzat că, în 1965, ar fi agresat sexual o fată de 12 ani

Conform documentelor depuse în instanță, artistul i-ar fi dat victimei alcool și droguri înainte să abuzeze sexual de ea. Bob Dylan ar fi folosit „droguri, alcool și amenințarea cu violență fizică”, care ar fi lăsat-o pe fata respectivă „rănită emoțional și afectată din punct de vedere psihologic până astăzi”.

Un reprezentant al cântărețului a negat acuzațiile, într-o declarație pentru The Mirror: „Afirmația persoanei în vârstă de 56 de ani este neadevărată”.

Presupusa victimă susține că abuzul ar fi pus-o în situația de a căuta tratament medical pe termen lung. Ea ar fi suferit o „tulburare mentală severă, angoasă, umilință și rușine, precum și pierderi economice”.

În prezent, victima – numită J.C. în documentele din instanță – are 68 de ani și trăiește în Greenwich, Connecticut, stat care le permite victimelor de agresiuni sexuale să depună astfel de cereri indiferent de cât timp a trecut de la respectivul incident.

Se crede că femeie dorește despăgubiri de la artistul în vârstă de 80 de ani.

Bob Dylan, pe numele său real Robert Allen Zimmerman, a fost un cântăreț popular la nivel global timp de 60 de ani. Artistul nu a fost arestat în urma acuzațiilor depuse împotriva sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”
08:15 - Patru focare de COVID 19 la Spitalul Județean Sibiu: Cel mai mare are 30 de cazuri
08:15 - Amenințare cu bombă la bordul unei curse Tarom Tel Aviv – București. Avionul a aterizat de urgență la Istanbul / Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza unui atac cibernetic (VIDEO)