Brazilia, „în stare de șoc” după moartea Mariliei Mendonca, superstarul în vârstă de doar 26 de ani. Neymar: Refuz să cred, refuz (GALERIE FOTO, VIDEO)

Foto: Facebook @ Marília Mendonça

Marilia Mendonca, una dintre cele mai iubite cântărețe din Brazilia, a murit într-un accident aviatic într-o regiune rurală din Minas Gerais, conform anunțului făcut de reprezentanții săi. Superstarul brazilian se îndrepta către un concert, însă avionul în care se afla s-a prăbușit, incident soldat cu moartea a alte patru persoane, transmite CNN.

Faimoasa cântăreață braziliană se născuse pe 22 iulie 1995 la Goias și lasă în urma sa un fiu în vârstă de doar un anișor.

Cauza prăbușirii este încă în cercetare, însă Compania de electricitate din statul brazilian Minas Gerais a precizat deja că avionul a lovit un cablu de pe un turn eletric.

Șeful poliției din Minas Gerais, Ivan Lopes Sales, spunea că este încă prea devreme pentru a fi stabilită cauza prăbușirii. Totuși, potrivit oficialului, primele cercetări au sugerat că avionul „s-a lovit de ceva înainte să se prăbușească”.

Brazilia e „în stare de șoc” după moartea Mariliei Mendonca, spune președintele Jair Bolsonaro

Moartea câștigătoarei de Grammy latinoamerican, cunoscută drept „Șefa” de milioanele de fani ai săi, a șocat Brazilia. Mai multe celebrități din țară, printre care și fotbalistul Neymar, și-au exprimat public regretul.

Mendonca a devenit faimoasă pentru muzica sa country și s-a distins prin mesajele sale despre emanciparea femeii într-un mediu dominat tradițional de cântăreții bărbați.

Ea fusese cel mai ascultat artist în Brazilia pe Spotify în 2019 și 2020, spun reprezentanții săi, și avea peste 38 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Neymar, un apropiat al cântăreței, a scris pe Twitter: „Refuz să cred, refuz”.

La rândul său, președintele brazilian Jair Bolsonaro a subliniat că „întreaga țară” este „în stare de șoc”, iar guvernatorul din Rio de Janeiro, Claudio Castro, a deplâns de asemenea „tragicul accident”.

„Tânără și talentată, Marilia a fost protagonista unui nou capitol al muzicii country braziliene și o inspirație pentru mai mulți cântăreți din această nișă. Țara este șocată și deplânge această pierdere care a venit prea devreme”, a spus Claudio Castro.

Urmăriți B1TV.ro și pe