Poliţia bulgară l-a eliberat pe cetăţeanul român reţinut în cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova. Autoritățile au un alt suspect

Poliţia bulgară l-a eliberat pe cetăţeanul român reţinut în cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova. Autoritățile au un alt suspect
Foto: CBS News

Cetăţeanul cu paşaport românesc reţinut în cazul asasinării jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost eliberat marţi seară. În schimb, autorităţile bulgare au anunţat că au reţinut o altă persoană, un cetățean bulgar, informează Digi24.

”În cadrul investigaţiei privind uciderea Victoriei Marinova, a fost reţinut un cetăţean român, al cărui alibi este verificat. La acest moment, el nu este suspect de crimă“, a declarat şeful Departamentului Regional din Ruse al Ministerului de Interne, Teodor Atanasov.

Marinova a fost violată, bătută și ucisă după ce a publicat o investigaţie legată de fraudarea unor fonduri europene, iar crima a zguduit întreaga ţară și a atras reacții internaționale.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament