Bulgaria: Un hoţ de maşini, împuşcat de poliţişti, după ce a furat autoturismul unui român

Bulgaria: Un hoţ de maşini, împuşcat de poliţişti, după ce a furat autoturismul unui român
Polițiștii bulgari au efectuat descinderi, luni, în nordul orașului Veliko Tarnovo, sudul orașelor Plovdiv și Pazardzhik și Trakia unde au destructurat o rețea de hoți de mașini de lux, care furau între cinci...

Polițiștii bulgari au efectuat descinderi, luni, în nordul orașului Veliko Tarnovo, sudul orașelor Plovdiv și Pazardzhik și Trakia unde au destructurat o rețea de hoți de mașini de lux, care furau între cinci și șapte bolizi pe săptămână, arată agenția Focus-Fen.

Potrivit sursei precizate, printre mașinilie furate se afla și un autoturism cu numere românești, căruia i-au fost schimbate plăcuțele de înmatriculare cu unele bulgărești.

Membrii grupării „Hienele” au furat două mașini de lux într-o singură noapte, una din fața unui hotel din orașul Velikp Tarnovo și una din fața unui hotel din Plovdiv.

Hoții au fost prinși după o urmărire pe autostrada Trakia, unde aceștia au refuzat să răspundă la semnalele polițiștiilor de a opri mașina. Cu toate că polițiștii le-au cerut inistent hoților să oprească motorul, bărbații au lovit o mașină de patrulare, după care au rănit un agent.

Polițiștii au tras focuri de avertizare în plan vertical, după care în cauciucurile mașiniilor. După puțin timp, ofițerii au găsit mașina avariată într-o râpă, în care șoferul autoturismului era mort.

Ce-a de-a doua mașină, furată de gruparea „Hienele” a fost găsită abandonată într-o pădure, în aproprierea unui sat din zona Tserovo.

Ultima oră