Câinele președintelui Irlandei a făcut spectacol în timp ce stăpânul său dădea un interviu la postul național (VIDEO)

Câinele președintelui Irlandei a făcut spectacol în timp ce stăpânul său dădea un interviu la postul național (VIDEO)
Captură Video - RTÉ News / Youtube

Să acorzi un interviu nu-i deloc treabă ușoară când ai lângă tine un cățel dornic de afecțiune. I s-a întâmplat președintelui Irlandei, Michael D. Higgins, când a vorbit pentru postul de televiziune RTÉ despre actorul Tom Hickey, recent trecut în neființă. Higgins a reușit să reziste tentației și a rostit omagiul până la final.

Câinele președintelui irlandez a devenit vedetă

Misneach, un câine din rasa ciobănesc de Berna, a ajuns vedetă la numai 7 luni după ce a fost adoptat de preşedintele Irlandei, pentru a-i ţine companie lui Bród, celălalt ciobănesc al șefului de stat.

Câinele președintelui Irlandei a făcut spectacol în timp ce stăpânul dădea un interviu la postul național

Recent, Michael D. Higgins i-a adus un omagiu actorului Tom Hickey și, deși câinele nu a apărut în interviul difuzat de televiziunea naţională, filmarea de culise îl arată Misneach cum se tot chinuie să-i atragă atenția stăpânului său. Patrupedul l-a atins cu laba, l-a lins pe mână, apoi a început să-l muște ușor și să-l tragă de haină.

În tot acest timp, Higgins și-a continuat discursul ca și cum nimic nu se întâmpla.

Filmarea cu Misneach a devenit virală în online și subiect în presa internațională.

Ultima oră
18:41 - Mare surpriză în Cupa României. O echipă de Liga a III-a s-a calificat în sferturi
18:36 - Curentul antivaccinist, puternic și în rândul penticostalilor. Emanuel Conțac: „Majoritatea celor din spațiul neoprotestant au, mai degrabă, rezerve față de vaccin”
18:20 - CNCAV: 150.639 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 111.033 au primit prima doză
18:15 - Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unui jaf în Italia. Românul devenit celebru pentru numele său a fost împușcat mortal de proprietarul magazinului pe care îl jefuia
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)