Cameramanul american diagnosticat cu Ebola s-a vindecat

Cameramanul american diagnosticat cu Ebola s-a vindecat
Foto: nbcnews.com

Cameramanul NBC News, diagnosticat cu febră hemoragică în timp ce lucra în Liberia, s-a vindecat și va fi externat, relatează RIA Novosti.

Ashoka Mukpo, care se afla într-o unitate medicală din Nebraska pentru tratament din 6 octombrie, se va putea întoarce acasă, miercuri.

”Tocmai am primit rezultatele. Trei zile consecutiv testele au ieșit negative. Nu mai sunt bolnav de Ebola și mă simt binecuvântat. Am luptat și am învins, cu mult ajutor. Mă simt extraordinar”, a anunțat fotoreporterul Ashoka Mukpo, pe o rețea e socializare.

Cameramanul NBC News este unul dintre cei opt americani care au fost diagnosticați cu virusul Ebola până acum.

Potrivit celor mai recente estimări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în total 9.000 de persoane au fost infectate cu virusul Ebola, dintre care 4.500 au murit.

Tags:
Ultima oră
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare